Ismerje meg a különböző történeti korok és égtájak ízeit, gasztronómiai különlegességeit és konyhaművészetét!
Hollandia a 17. században élte aranykorát: Kelet-indiai Társaság kereskedelmének köszönhetően új és egzotikus fűszerek kerültek a piacra. Fedezze fel a Régi Képtár kiállításán keresztül a 17. századi holland konyha érdekességeit, a főzéshez használt alapanyagokat és a polgárok étkezési szokásait! A program lezárásaként korabeli receptek alapján elkészült ételek várják az ínyenceket.
A programot Zay Orsolya régész és Mácsay Krisztina művészettörténész tartja.
Programjegy: 8500 Ft/fő
A programjegy tartalmazza a Szépművészeti Múzeum állandó kiállításainak belépőjegyét, valamint a programon való részvételre jogosító kiegészítő jegyet. A programjeggyel a programok napján látogatható a Szépművészeti Múzeum állandó kiállítása. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a program a múzeum zárása után ér véget, tehát a kiállításokat csak a program kezdete előtt tudják megtekinteni.